Bapa Durjana Tergamak Rogol Anak Kandung Ketika Isteri Keluar Bekerja

Seorang bapa tergamak mer.ogol anak perempuannya yang baru sahaja berusia 16 tahun ketika si isteri keluar bekerja. Manusia apakah ini? Si isteri pergi cari rezeki, dia selamba pergi buat kegiatan jijik macam ni!

Walaubagaimanapun, man.gsa terus membuat laporan po.lis untuk membongkarkan kegiatan terku.tuk bapanya sendiri yang berusia 51 tahun. Pihak po.lis menahan su.spek di rumahnya yang terletak di Kampung Merkang, Pasir Puteh, Kelantan yang juga merupakan tempat kejadian.

Menurut Ketua Po.lis Daerah Pasir Puteh, Deputi Superintendan, Mohd Azmir Damiri berkata yang man.gsa duduk bersama bapa dan ibu kandungnya bersama tiga beradik yang lain.

Hasil siasatan awal, man.gsa memberitahu su.spek masuk ke dalam bilik tidur man.gsa dan mer.ogol man.gsa ketika ibu man.gsa keluar bekerja dan adik beradiknya masih tidur.

Man.gsa turut memaklumkan kejadian dirinya dir.ogol sus.pek berlaku beberapa kali sebelum ini sejak tiga bulan lalu.

Kerana takut dimarahi dan dipukul sus.pek, ma.ngsa tidak memberitahu perkara ini kepada sesiapa sebelum ini. Sus.pek ditahan reman selama tujuh hari dan kes disiasat engikut Se.ksyen 376B Kanun Kes.eksaan.

 

Kredit: Berita Harian

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*