Dua budak lelaki cekik anak jiran berusia 2 tahun sehingga mati selepas cubaan merogolnya gagal

Seorang kanak-kanak perempuan berusia dua tahun di Mesir dilaporkan dibu.nuh oleh dua kanak-kanak lelaki yang menculiknya untuk diro.gol selepas menonton filem lu.cah. Namun cubaan mereka untuk mero.gol ma.ngsa, gagal.

Terdahulu keluarga ma.ngsa membuat laporan po.lis di Balai Po.lis Sohag, selepas mendapati kanak-kanak itu hilang. Bertindak di atas laporan itu, po.lis mula menjalankan siasatan.

Setelah memeriksa video rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di kawasan tempat tinggal ma.ngsa, po.lis mendapati ma.ngsa telah diculik oleh dua sus.pek berusia 8 dan 11 tahun pada jam 9 pagi, Khamis.

Su.spek dikatakan telah mengumpan ma.ngsa untuk pergi ke suatu tempat yang jauh dari rumah dan kemudian cuba merogolnya. Tetapi ma.ngsa menjerit menyebabkan kedua-dua sus.pek panik.

Bimbang perbuatan mereka terbongkar kerana jeritan itu, sus.pek cuba menutup mulut ma.ngsa dan secara tidak sengaja tercekik kanak-kanak itu sehingga m.ati sebelum dibuang ke dalam sungai.

Ketika disoal siasat, dua kanak-kanak berkenaan mengaku telah menculik dan membu.nuh ma.ngsa. Semua itu berlaku selepas mereka menonton filem lu.cah dan mahu melakukan adegan yang ditonton dalam filem tersebut.

Bagaimanapun, bapa ma.ngsa tidak percaya dengan pengakuan dua sus.pek terbabit dan mengesyaki ada individu lain di sebalik kejadian itu. Dua kanak-kanak terbabit direman untuk siasatan lanjut.

Sumber: Gulf News

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*