Kepada Semua yang Berniat Mengikhlaskan, Semoga Allah Kuatkan Hatimu

berniat mengikhlaskan

Kepada Semua yang Berniat Mengikhlaskan, Semoga Allah Kuatkan Hatimu

Kepada semua yang sedang cuba membiarkan, tanpa terkecuali dalam apa jua perkara, semoga hatimu dapat diperkuat.

Semoga Allah memberikan banyak kekuatan dan kesabaran, supaya apa saja keadaan yang membebankan anda dapat anda perlahan-lahan melepaskan pelan.

berniat mengikhlaskan

Semoga apa yang telah anda alami tidak lagi meratap

Tetapi biarkan ia menjadi sukar pada mulanya menjadi ujian jantung, dan sangat menyakitkan, tetapi harap-harap apa yang telah anda alami tidak lagi meratapi,

Semoga hati anda dapat melupakan apa yang telah anda alami, kerana di situlah nanti anda akan mendapatkan kebahagiaan anda kembali.

Semoga Allah Tambah Kesabaran Anda, Jadi Mengirimkan Hati Mudah

Seperti mana-mana kesakitan yang tersisa, semoga Allah menambah kesabaran kepada kamu, sehingga kamu dapat merendahkan hatimu.

Kerana jika kesabaran menjadi tumpuan anda dalam mengatasi hati, maka siatuasi yang rela Allah dan kondisi buruk seperti apa pun tidak akan membuat kamu berhenti untuk melawan.

Mudah-mudahan Apa saja Cara Tuhan Membawa Hati Anda, Jadi Tidak Ada Lagi Kesedihan Itu Adalah Sebanding

Dan semoga Allah berjalan hatimu dalam apa cara dia berjalan, Tuhan akan meringankan pikiranmu, sehingga tidak ada lagi kesedihan untuk dipadukan.

Semua aduan yang mengganggu hati anda sepanjang masa, semoga ia akan hilang kerana ketabahan yang anda ada pada akhirnya.

Semoga Allah Memberi Anda Kemudahan Untuk Melalui Kehidupan Baru Anda Dengan Terima Kasih

Maksudnya ialah Allah sentiasa memudahkan untuk anda menjalani kehidupan baru dengan rasa syukur, kerana jika rasa syukur anda sudah mudah, maka pastinya tidak menyerah adalah sukar bagi anda.

Semoga selepas Tuhan ini menganugerahkan anda kebaikan dan berkat yang luar biasa

Dan semoga selepas ini, setelah apa yang terjadi kepada anda, Tuhan akan benar-benar berhadapan dengan anda dengan kebaikan dan berkat kehidupan yang luar biasa.

Semoga selepas kejadian yang sangat tidak menyenangkan yang anda alami, Tuhan benar-benar membuat anda lebih tenang sepanjang hayat.

Sudah baca? Apa pendapat anda? Jangan lupa LIKE, SHARE dan KOMEN ya? Terima kasih! Majalah Ilmiah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*