(Video) Insiden pukul-memukul di tepi jalan, hanya mangsa tampil buat laporan

Po.lis masih menunggu laporan polis oleh orang ramai dalam ins.iden puk.ul-mem.ukul di tepi jalan di Jalan Pasir Tumboh yang menjadi tular di media sosial semalam.

Pihak po.lis meminta mereka yg menyaksikan kejadian ini serta yg merakamkan kejadian ini agar hadir ke Bahagian Siasatan Jen.ayah Ibu Pejabat Po.lis Daerah Kota Bharu bagi membantu sia.satan.

Ketua Po.lis Daerah Kota Bharu, Asisten Komi.sioner Abdul Rahim Daud berkata, siasatan mendapati, man.gsa didatangi sebuah kenderaan pelbagai guna (MPV) jenis Perodua Alza yang dinaiki seorang lelaki dan tiga wanita yang membunyikan hon terhadapnya.

Berita berkaitan:

Bertu.mbuk tepi jalan di Pasir Tumbuh..

Kejadian kira-kira pukul 5 petang semalam itu berlaku ketika mangsa yang berusia 30 tahun berjalan kaki pulang dari tempat kerjanya di Lundang di sini telah dipukul sekumpulan yang menaiki kereta Perodua Alza itu.

“Man.gsa telah tampil membuat laporan po.lis di Balai Po.lis Kubang Kerian di sini pada pukul 9.30 pagi tadi,” katanya ketika dihubungi Kosmo! sebentar tadi.

Menurut Abdul Rahim, kes disiasat Seksyen 147 Kanun Kese.ksaan kerana mer.usuh.

Semalam tular sekumpulan lelaki termasuk seorang wanita bersanggul mem.ukul seorang lelaki di tepi jalan di Jalan Pasir Tumboh.– K! ONLINE

Video:

Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*