(Video) Polis Siasat video viral wanita tunggang moto separuh bogel, ‘Saya terberak & terkencing tadi’ 

Viral di media sosial mengenai satu video klip berdurasi 1 minit 30 saat yang memaparkan seorang wanita menunggang mot0sikal dalam keadaan tidak berseluar di sekitar kawasan Kota Damansara, hari ini. Menerusi lap0ran Sinar Harian, pihak po.lis sedang melakukan siasatan berhubung video viral tersebut.

Kenapa tak pakai seluar?

Saya terb3rak dan terk3ncing. Saya tak sihat. Saya datang bulan. Saudara belanja saya, bagi duit. Saya duduk depan ni sahaja. Emak patah kaki dalam rumah. Ayah dah meninggal. Saya anak yatim. Ada RM1 tak? Saya keluar darah.

Menerusi video tersebut, perakam video berkenaan mempersoalkan tindakan wanita itu yang keluar rumah tanpa berseluar. Menurut wanita tersebut, dia mempunyai masalah membuang air besar dan air kecil semasa kejadian. Wanita tersebut turut meminta RM1 kepada perakam ketika kejadian. Ujar perakam, dia meminta wanita tersebut segera pulang ke rumah dan memakai seluar terlebih dahulu.

Proses mengenal pasti identiti..

Menurut Ketua Po.lis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Mohamad Fakhrudin Abdul Hamid, beliau tidak menolak kemungkinan wanita tersebut mengalami masalah gangguan mental. Tambah Fakhrudin, pihaknya tidak menerima sebarang laporan berhubung hal tersebut dan usaha mengesan wanita berenaan sedang giat dijalankan.

Buat masa ini kami masih dalam proses mengenal pasti identiti wanita tersebut.

Sehubungan itu, orang awam yang mempunyai maklumat mengenai kejadian tersebut diminta menghubungi balai po.lis terdekat untuk membantu siasatan.

Video:

Sumber: Sinar Harian | OhBulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*